Dit is een website van vakbond De Unie, voor het grondpersoneel van KLM.

Update stemmen cao

Hier lees je de laatste versie van het eindbod/resultaat van de onderhandelingen voor de nieuwe grond cao. De totstandkoming van dit document is pas afgerond. In deze korte info willen we je verder informeren en aangeven wanneer jij kunt stemmen.

Andere domeinen

Bij sommige collega bonden worden de leden al geraadpleegd of is de raadpleging afgerond. Ook De Unie wil graag tot een afronding komen, bij voorkeur als de uitkomst bij Cabine en Piloten ook duidelijk is. Bij de piloten zal op 7 november aanstaande de uitslag bekend zijn. Gaan de leden wel of niet akkoord. We gaan er ook van uit dat er bij Cabine dan ook meer duidelijkheid is.

Stemmen

Wij vinden dat de loonafspraken in alle domeinen gelijk moeten zijn. En daarbij liever geen verrassingen achteraf meer. Onder die nadrukkelijke voorwaarde (positieve uitkomst – of zicht daarop bij andere domeinen) denken we vanaf volgende week dinsdag 8 november aanstaande onze ledenraadpleging starten. Daarmee gaan we er vanuit dat bij (ook) een positief oordeel van onze achterban de (loon)afspraken uit de nieuwe cao alsnog snel kunnen worden doorgevoerd.Begin volgende week ontvang je dus een aparte uitnodiging om te stemmen. Daarbij zullen we ook de inhoud van het eindbod/resultaat nogmaals kort zullen toelichten. 

Wil jij ook meestemmen, maar ben je nog geen lid? Word dan lid!

Contact

Vragen of opmerkingen? Mail ze mij via huug.brinkers@unie.nlMet vriendelijke groet,

Huug Brinkers
Belangenbehartiger

RECENT NIEUWS

KLM heeft besloten om de arbeidsmarkttoeslag voor specifieke werknemersgroepen, waaronder de IT-sector,

>>

Eindejaarsbericht De Unie: Aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug – en vooruit te kijken.

>>

CHROOM6 Compensatieregeling

>>