Dit is een website van vakbond De Unie,
voor het grondpersoneel van KLM.

Ontmoet Wicher

De toewijding én passie van de medewerkers van KLM inspireren mij enorm. Het motiveert mij om alles te geven voor een cao die iedereen blij maakt.

“Hai, ik ben Wicher! Met heel veel plezier ben ik sinds januari – samen met mijn collega Huug Brinkers – één van de twee belangenbehartigers van KLM Grond De Unie. Met mijn werkachtergrond in de arbeidsbemiddeling en vier jaar ervaring bij een interne vakbond, begrijp ik als geen ander hoe cruciaal het is om sterke arbeidsafspraken te maken. En dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met de leden!

Mijn passie ligt in het verbinden met mensen, het ontdekken wat medewerkers drijft en het opkomen voor hun belangen. Ik wil ervoor zorgen dat we samen een uitstekende cao op tafel krijgen. Dat is waar ik mij de komende periode voor ga inzetten. Eind november zitten we alweer aan de onderhandeltafel! De toewijding én passie van de medewerkers van KLM inspireren mij enorm. Het motiveert mij om alles te geven voor een cao die iedereen blij maakt.”