Dit is een website van vakbond De Unie, voor het grondpersoneel van KLM.

KLM in het nieuws

Er zijn perioden waarin het nieuws over jouw arbeidsvoorwaarden bij KLM wat minder is. KLM zelf is echter bijna altijd in het nieuws. Wij gaan regelmatig voor jou op zoek naar interessant nieuws over KLM of die KLM aangaan. 

Dit KLM nieuws hebben wij voor jou gevonden:

NU.nl schrijft deze week over de problemen die op Schiphol aanhouden. KLM is genoodzaakt om dagelijks vele vluchten te annuleren.
Wij zijn benieuwd of het toch lukt om iedereen te laten vertrekken en hoe de passagiers gaan reageren op het KLM personeel?

Op de website De Aandeelhouder staat dat Air France – KLM op het overnamepad is in Zuid-Europa. Zo is er belangstelling gedeeltelijk eigenaar te worden van TAP air in Portugal. Al langere tijd is Air France – KLM in gesprek over de overname van de Italiaanse maatschappij ITA, de opvolger van Alitalia.
Een sterkere positie van Air France – KLM in Zuid-Europa is misschien wel goed voor de maatschappij. Maar wat gaat dit betekenen voor de werkgelegenheid in Nederland? Wat denk jij?

Wil jij je ook gehoord voelen? Voor maar €8,95 p.mnd staan wij met veel plezier en professionaliteit voor je klaar.

*In het word-lidformulier kun je nog steeds kiezen voor uitgestelde betaling. Zo ga jij pas betalen wanneer de contributie van je huidige vakbond afloopt. Geen dubbele kosten dus!

RECENT NIEUWS

In de afgelopen weken heb je kunnen stemmen over de nieuwe pensioenregeling. Een regeling die wordt aangepast aan de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen (WTP).

>>

Eindejaarsbericht De Unie: Aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug – en vooruit te kijken.

>>

CHROOM6 Compensatieregeling

>>