Dit is een website van vakbond De Unie, voor het grondpersoneel van KLM.

KLM geeft ‘groen licht’ voor onderhandelingen nieuwe Grond-cao

Zoals we je in onze laatste update hebben laten weten is de huidige Grond-cao bij KLM eind vorige maand afgelopen. KLM leek aanvankelijk weinig haast te maken met het opstarten van nieuwe cao-onderhandelingen. Wij hebben daar bezwaar tegen gemaakt en KLM een brief daarover gestuurd.

Inmiddels heeft KLM ‘groen licht’ gegeven voor de start van de cao-onderhandelingen. Uiteraard heeft dit alles te maken met het principeakkoord dat KLM recent met de piloten heeft gesloten voor een nieuwe cao.

De verwachting nu is dat medio april de onderhandelingen zullen starten. Komende weken gaan we in overleg met de (kader)leden om onze inzet te bepalen. Uiteraard hoor jij hier binnenkort dus meer over.

En mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan rustig contact met mij op via huug.brinkers@unie.nl

Wil jij je ook gehoord voelen? Voor maar €8,95 p.mnd staan wij met veel plezier en professionaliteit voor je klaar.

*In het word-lidformulier kun je nog steeds kiezen voor uitgestelde betaling. Zo ga jij pas betalen wanneer de contributie van je huidige vakbond afloopt. Geen dubbele kosten dus!

RECENT NIEUWS

In de afgelopen weken heb je kunnen stemmen over de nieuwe pensioenregeling. Een regeling die wordt aangepast aan de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen (WTP).

>>

Eindejaarsbericht De Unie: Aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug – en vooruit te kijken.

>>

CHROOM6 Compensatieregeling

>>